Huafa Inno Valley HQ
Huafa Inno Valley HQ
Zhuhai, China
Huafa Inno Valley HQ
Huafa Inno Valley HQ
Zhuhai, China
Project Facts
Appointment
2015

Completion

2016


Site Area

121,920


Gross Floor Area

128,105m²


Client

Huafa Group


The INNO VALLEY HQ is envisaged to be the exhibition window of the future development of Hengqin new district. Through operation of the project, it is hoped to bring in various creative industries, and helps shaping the area into a new creative cultural district in Zhuhai.
 Our aim for the project was to promote green living by creating a low density working environment in a park. Along the east-west axis, a central park was placed in the middle of the site which permeates though office building clusters, to provide green leisure space which is usually deprived in urban context. A green avenue along the north-south axis provides visual connection to the river on the northern side of the site from the south entrance. At the junction of the two green axes is the clubhouse to celebrate the green node. The two axes defines the masterplan structure, where plazas, gardens and buildings are merged together, encouraging daily use of the public green, thereby promoting a green, healthy and environmental conscious way of living.


Other Projects
Copyright 2023 Gravity Architects Limited. All rights reserved.
Copyright 2023 Gravity Architects Limited. All rights reserved.
COOKIES NOTICE / PRIVACY NOTICE