Experience Centre for Huafa TOD Residential Development
Experience Centre for Huafa TOD Residential Development
Zhuhai, China
Experience Centre for Huafa TOD Residential Development
Experience Centre for Huafa TOD Residential Development
Zhuhai, China
Project Facts
Appointment
2014

Completion

2016


Site Area

950m²


Gross Floor Area

2,400m²


Client

Zhuhai Huafa Group Co., Ltd.


Collaborating Architect:
CCDI

Landscape Design:
Design Land Collaborative
In designing this property promotion center, each program is encased in a “square tube” and inserted to a sloping roof. While preserving an overall identity, the autonomy of each program is expressed. Each tube is deformed and oriented to suit its spatial requirement and contextual conditions, providing a unique spatial experience.
Other Projects
Copyright 2023 Gravity Architects Limited. All rights reserved.
Copyright 2023 Gravity Architects Limited. All rights reserved.
COOKIES NOTICE / PRIVACY NOTICE